Seketika...

2 pixel(s)

Assalamualaikum...

Bersawang da si nalz ni aku tinggalkan dekat ngan dua bulan. Nearly two months already i'm in the new company.. so much things happened and learned. Ngeh3. Lama tak bercakap omputih.. duk sini omlayu jer kecek... kompeni lama layan omputih gak..tp skill xilang g..mata ijau g..haha..

15hb depan genap 2bulan aku kat bandar Kuantan nih. Suasana baru. Slowly adapting into the culture and environment, also the map of Kuantan. Ngee.. Kuantan, bandar nadi Pahang yang semakin membangun.. udaranya tak seperti KL yang smoking buat aku choking, traficnya tak seperti KL yang pending jer manjang buat aku angin. Udara segar, trafik kurang, perjalanan lancar, kemalangan kurang, TIADA TOL..he.

Kat dua bulan kat sini, macam2 task terbuat dan dipelajari, mahupun peta dijalani. Travel buleh tahan jugak. Dari Kuantan ke Trg, ke KL. Dari resort tepi pantai, ke dewan hotel mewah. hehe.. Dari bawa kancil 850 ke bawa Toyota Hilux. He. Dari event 1 2 jam ke event 5 6 hari. Dari duk ngadap PC ke dalam mesyuarat, ke tengah padang. Gaining skills. Malas aku nak citer banyak2. Amik mud nak mengarang balik.

Kat dua bulan aku tinggalkan area Cyberjaya, Putrajaya dan SK. bermakna kat dua bulan aku berjauhan dengan si dia,, Dianaz-MyLife. Hee.. Dulu dekat and senang berjumpa, tapi sekarang jauh gak la..2jam perjalanan plus minus, and berjumpa pun kadang2 bila masing2 free. He. Masing-masing mungkin and sedang bizi dengan tugasan yang baru. Aku dengan tugasan bahagian timur ini, dia dengan tugasan ISO katanya. Caiyok2 buat kita.. Usaha, Doa dan Tawakal. Pasti Jaya. I LOVE YOU. Ngee...ada masa kita jumpa.

Masa tak banyak sangat, ni pun mencuri sedikit masa yang ada selepas lunch time. Pasni ada event awareness kat jabatan goverment sini di sini. So need to chow la. Adios.
Assalamualaikum.