under construction

1 pixel(s)


Under Construction


Finalizing soon..

Jom Puasa Ramadhan!

0 pixel(s)

Assalamualaikum...

Selamat datang Ramadhan. Kedatanganmu ku tunggu, kehadiranmu ku nantikan, ketibaanmu ku rindui. Moga dengan kehadiran bulan yang mulia ini dapatku memperbaiki diriku lebih lagi untuk lebih dekat padaMU. Moga di bulan yang penuh keberkatan ini, dapatku tambahkan ape yang tidak lengkap dalam dadaku, amalku, langkahku, agar susunan langkah ke depan tidak terpesong dari pandanganku ke arahMU. InsyaALLAH.

Niat, usaha, doa tawakal. InsyaALLAH.

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

p/s:
kepada my parents... anakmu doakan yang terrrrrbaik buat kalian di bulan yang mulia ini. InsyaALLAH
kepada my siblings... ayuh kita jadi anak2 yang terrrrbaik buat ibubapa kita, dan padaNYA.. InsyaALLAH
kepada my fiancee... jadikan Ramadhan kali ini lebih baik dari yang sebelumnya. InsyaALLAH.
kepada my kawan2... jom kita niat untukNYA, moga ianya akan berkekalan dan dilimpahkan kurniaNYA.

INSYAALLAH.

JOM PUASA!

oh bloggggggg...

1 pixel(s)

kadangkala lama tak menaip kat blog jadi kebiasaan membuatkan untuk start balik tu agak sukar. Ini percubaan kedua..

Sedikit masa dari kekurangan persekitaran aku curi untuk menulis post ni. Langung xde ide sangat nak menulis, walaupun byk isu yang didapati dari surrounding sehari2.

Tiba-tiba rasa aura malas datang. Aku akan kembali, dengan identiti baru. Blog. InsyaALLAH.

- love my precious -

update...

4 pixel(s)

Tahun 2010 dah mengjangkau 4bulan dah, aku baru terkial-kial nak update blog.. masa menyuntukkan selama ini untuk kemaskini.. Huhu. Ini pun curi sedikit masa yang ada untuk update sikit-sikit. Tukar layout baru, tapi pasni akan tukar lagi untuk lagi ok. n kali ni akan cuba aktif balik. InsyaALLAH.

Status pun da bertukar baru.. dari single kepada tunangan orang. He. Selamat dilangsungkan pada 17hb baru ni. Aminn. Doakan jodoh kami berkekalan sampai bila2 di dunia n akhirat. InsyaALLAH. Dengan azam baru, salurkan pada tempat yang betul. 

Tribute to my fiancee - Noor Mardiana Mohamad. he. LOVE YOU!

Masa tak banyak. Next post akan longer sikit. Maybe. he. InsyaALLAH. daa..